ONZE KRACHT

FRENDZ FINANCE OPLEIDINGSMETHODIEK

Wij leiden onze Interim Professionals op volgens onze eigen unieke opleidingsmethodiek. Iedere Interim Professional die in dienst treedt bij Frendz Finance, start met het volgen van deze opleiding. In dit gedeelte van het opleidingstraject leggen wij primair de focus op het doceren van vakinhoudelijke kennis in combinatie met succesvol projectmatig werken.

STUDEREN

Wij verwachten van onze Interim Professionals dat zij naast hun werkzaamheden ook hun kennisniveau op peil houden. Dit stimuleren en monitoren wij in het jaarlijks terugkerend Persoonlijk Ontwikkelingsplan. Enkele voorbeelden van momenteel gevolgde opleidingen zijn: HBO AC/AA/BE, Master Bedrijfseconomie & Financieel Recht. Register Accountant en Register Controller.

TRAINING ON THE JOB

Interim Professionals die onze interne opleidingen, in combinatie met een externe studie hebben gevolgd zijn in staat deze kennis om te zetten in een praktische training on the job. Hierdoor profiteren onze opdrachtgevers van Interim Professionals met een grondige opleidingsbasis, waardoor naast relevante werkervaring de juiste kwaliteit met zich mee wordt gebracht.

SCHADUWMANAGEMENT

Wij bieden onze Interim Professionals Schaduwmanagement aan. Schaduwmanagement levert meerwaarde voor uw organisatie en tegelijkertijd versterken wij door directe interactie het kennisniveau van onze Interim Professionals.

Meer weten?

Bel 0252 – 34 86 38, mail naar info@frendzfinance.nl of vul onderstaand contactformulier in.
Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

    Naam *

    E-mailadres *

    Telefoonnummer *

    Onderwerp *

    Bericht *