Wat wij doen

ONZE WERKWIJZE

Frendz Finance brengt zorgvuldig de wensen en behoeften van haar opdrachtgevers in kaart en matcht deze met de vaardigheden en capaciteiten van onze Interim Finance Professionals. Dit doen wij met behulp van onze eigen ontwikkelde ‘Finance Funnel’.

Met behulp van de Finance Funnel worden de financiële functiegebieden naar onze eigen specialismen gesegmenteerd:

 • Financial Accounting
 • Management Accounting
 • Controlling & Specialties.

Met behulp van de Finance Funnel stellen wij onze opdrachtgevers in staat om hun behoefte aan financiële expertise te identificeren en te benoemen.

Tijdens een intakegesprek wordt het financiële bedrijfsproces van de opdrachtgever besproken en in kaart gebracht. Op deze wijze verkrijgt Frendz Finance inzicht in de wensen en behoeften van een opdrachtgever voor het invullen van een potentiële opdracht of functie.

Op basis van de geïdentificeerde behoefte start de matchingsprocedure door het inzetten van een geschikte Interim Finance Professional welke de opdrachtgever zo goed mogelijk in behoefte voorziet. Door het verkrijgen van balans in vraag en aanbod draagt Frendz Finance bij aan het realiseren van een succesvolle match voor de opdrachtgever.

Meer weten?

Bel 0252 – 34 86 38, mail naar info@frendzfinance.nl of vul onderstaand contactformulier in.
Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Onderwerp *

  Bericht *